Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Müftü Arvas öğrencilere kitap hediye etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Müftü Arvas öğrencilere kitap hediye etti

Gündem

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, okul ziyaretleri kapsamında bu hafta İdris-i Bitlisi Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

Okul ziyaretleri kapsamında İpekyolu ilçesinde bulunan İdris-i Bitlisi Ortaokulunu ziyaret eden Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada bir süre öğrencilere nasihat eden Arvas, okul yöneticileri ve öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Müftü Arvas, bu imkânları kendilerine sunan okul idarecilerine teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Müftü Arvas, konuşmasında ‘insanların en hayırlısı, insanlara yararlı olandır.’ Hadis-i Şerifini hatırlatarak, “Sizler bilgi çağında ilimle uğraşıyorsunuz, ilim öğreniyorsunuz. Cenab-ı Allah iyilikte çığır açanlardan eylesin. Sizler biz öğrenci velilerinin göz nurusunuz. İyilikte rehber, ilim ve fende önder olmanız için sizlere dua ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Arvas, daha sonra okul yöneticilerine ve öğrencilere dini içerikli çeşitli kitaplar hediye etti.
(İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.