Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MSB’den Son Dakika Açıklaması: Sayı 277 Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MSB’den Son Dakika Açıklaması: Sayı 277 Oldu

Gündem

Türk silahlı kuvvetlerinin Terör örgütü PYD-YPG’ye yönelik Suriye’nin kuzeyine doğru başlattığı operasyonda Barış Pınarı Harekâtında bu gece 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildiği açıklandı.


Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam edildiği açıklandı. Bakanlık ayrıca Barış Pınarı Harekâtı kapsamında bu gece 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 
Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi: “Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca karadan ve havadan başarıyla sürdürüldü. Tespit edilen hedefler Hava Kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları tarafından ateş altına alındı. Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.
Barış Pınarı Harekâtı kapsamında gece boyunca icra edilen harekâtlar neticesinde 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 277 oldu.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.