Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARI VEDA GECESİNDE BULUŞTU
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARI VEDA GECESİNDE BULUŞTU

Gündem

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde uzun yıllar görev yapan Muhasebe Şefi Mustafa Şahin, Sınavlar Bölümü Şefi İbrahim Halil Yıldız, Kültür Bölümü Şefi Suphi Yılancı ile Şoför Ümit Ersöz’ ün emekli olmaları münasebetiyle mesai arkadaşları tarafından yemekli veda gecesi düzenlendi.




Öğrenmenevinde gerçekleştirilen veda gecesine İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan ile Milli Eğitim çalışanları katıldı.

Gecede, emekli olan Muhasebe Bölümü Şefi Mustafa Şahin, Sınavlar Bölümü Şefi İbrahim Halil Yıldız, Kültür Bölümü Şefi Suphi Yılancı ve Şoför Ümit Ersöz’e İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan tarafından birer plaket verildi.

Burukluk ve mutluluğun bir arada yaşandığı gecede bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, “bugün emekli olan arkadaşlarımız örnek bir memur, örnek bir insan ve örnek bir şahsiyet olarak, görevlerini başarı ile yapmışlardır. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum, kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



Konuşmaların ardından yerel sanatçı İsmail Akagün tarafından seslendirilen bir birinden güzel türkülere, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları halay çekerek eşlik ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.