Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Milletvekillerine Yapılan Kıyak Emeklilik Ve Zamma Tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Milletvekillerine Yapılan Kıyak Emeklilik Ve Zamma Tepki

Gündem

Memur Sen Şanlıurfa Temsilcisi Mahmut Atçı, mecliste kabul edilen ‘milletvekillerine kıyak emeklilik’ olarak adlandırılan yasaya tepki gösterdi.

1980 ve 2000 yılları arasında emekli olup maaşları eksik olan ve 2 yıldan beri çıkması beklenen intibak yasasının çıkmamasını çok manidar bulduklarını, hükümetin bu konuda çok pasif davrandığını gördüklerini söyleyen Memur Sen Şanlıurfa Temsilcisi Mahmut Atçı; “Söz konusu kendileri olunca hemen harekete geçiyor, halkın kendisi ile ilgili konuları ise ağırdan almaktadırlar.
Toplu sözleşme ile ilgili uyum yasası ise neredeyse 1,5 yıldır çıkmadı. Bu konuda hükümetin olayı ağırdan aldığını görmekteyiz.

Burada yapılan zam bütçeyi etkiliyor mu etkilemiyor mu diye bakmaktan ziyade asıl olan adaletin sağlanmasıdır. Adalet sağlanmıyor. Biz burada ismi adalet ve kalkınma partisi olan hükümet yetkililerinden bizim beklediğimiz adaletin tesis edilmesidir.

Enflasyon oranlarına baktığımızda 2011 yılı için önerilen zam %4 + %4 ve enflasyon farkına bakılıp bunlarında göz önüne getirilmesi ve vicdanları rahat ediyorsa buyursun alsınlar.


Bizim bu hususta sayın cumhurbaşkanından talebimiz bu kanunun onaylanmamasını talep ediyoruz.”



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.