Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Meydana gelen iş kazasında 1 Suriyeli yaralandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Meydana gelen iş kazasında 1 Suriyeli yaralandı

Gündem

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bir demir doğrama atölyesinde kesilen varilin gaz sıkışması sonrası patlamasıyla 1 Suriyeli çalışan yaralandı.

 Akdeniz İlçesinde Güneş Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan bir demir doğrama atölyesinde, varilin kesilmesi esnasında gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 Suriyeli yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde demir atölyesinde bulunan usta ve yanında çalışan, fakat ismi öğrenilemeyen Suriyeli işçi ile beraber, iş yerinde bulunan eski bir boya varilini işlemek üzere spiral makinesi ile kesmeye başladı. Kesme anında çıkan kıvılcımlar, varil içerisinde bulunan ve boşatılmayan boya gazının patlamasına sebep oldu. Patlama nedeni ile Suriyeli işçi başından yaralandı. Patlamanın çıkardığı sesten dolayı çevrede bulunanlar işyeri önünde toplandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı olan Suriyeli işçi ambulansla Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Osman Öksüz- İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.