Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Paralel Yapıya yeni operasyon: 45 gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Paralel Yapıya yeni operasyon: 45 gözaltı

Gündem

Şanlıurfa'nın da içerisinde olduğu 14 ilde gerçekleştirilen Paralel Yapı operasyonunda, 45 kişi gözaltına alınırken 42 kişinin de arandığı bildirildi.

Mersin merkezli 14 ilde gerçekleştirilen Paralel Yapı operasyonunda, 45 kişi gözaltına alınırken 42 kişinin de arandığı bildirildi.

Mersin merkezli ‘Paralel Yapı’ operasyonu: 45 gözaltı
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Mersin merkezli 14 ilde eş zamanlı Paralel yapı operasyon düzenlendi. Operasyonda 45 kişi gözaltına alınırken 42 kişinin de arandığı belirtildi.

Terörle Mücadele ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince sabaha karşı Mersin, İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş, Nevşehir, Şanlıurfa, Elazığ, Kayseri, Antalya, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde düzenlenen operasyonlarda, aralarında Mersin eski İstihbarat Müdürü Ali İhsan Kaya'nın da bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı.

Devam eden soruşturma kapsamında 42 kişinin de arandığı belirtilirken, operasyon kapsamında birçok okul, dershane, şirket ve derneklerde de arama yapıldı.

Şüphelilerin örgüt üyeliği, yöneticilik ve örgüte maddi finans sağlamakla suçlandıkları belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.