Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Merkezde umuma açık lavabo yapılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Merkezde umuma açık lavabo yapılıyor

Gündem

Muş Belediyesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Öğretmenevi yanına lavabo ve WC yapıyor.

Muş Belediyesi, kentte büyük bir eksiklik olan umuma açık lavabo ve WC yapımına başlıyor. Muş İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Öğretmenevi yanında yapılacak olan WC, genelle hizmet verecek.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Feyat Asya, Umuma açık, halkın rahat bir şekilde lavabo ve abdest ihtiyacını giderebileceği bir yerin olmamasının Muş için büyük bir eksiklik olduğunu söyledi.

 Başkan Asya, “Engellilerin kullanımı için bir engelli tuvaleti de yapılıyor. Engelli standartlarına uygun şekilde yapılacak olan tuvaletin tüm engellilerin kullanımına açık tutulacağı, bay-bayan WC olarak tüm vatandaşlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunulacaktır” dedi.
 

Asya, kente eksik olan diğer ihtiyaçların tespit edilip bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların süreceğini söyledi.


Muş merkezdeki lavabo ve abdesthane eksikliği hakkında ilk olarak İlke Haber Ajansı kamuyu oluşturmuş, konuyla ilgili olarak Muş Müftülüğü ve belediyeye sorunla ilgili olarak halkın talep ve şikâyetleri iletilmişti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.