Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mehmet Altun'dan Teşekkür Mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mehmet Altun'dan Teşekkür Mesajı

Gündem

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Altun, Pazar günü yapılan olağan seçimi gayet güzel ve sükunet içerisinde başarılı bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, seçimde kendilerine destek olan ve olmayan tüm üyelere teşekkür etti.

Seçimlerin geride kaldığını belirten Başkan Mehmet Altun, Bakkal esnafı, birlik ve beraberlik içerisinde kalkınması için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Demokratik bir ortamda seçimlerin yapıldığına dikkat çeken Altun, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Pazar günü yapılan Odamızın olağan seçimi gayet güzel ve sükunet içerisinde başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Bana ve yönetim kuruluma gösterdiğiniz güven ve teveccüh için Teşekkür ederim. Odamız daha da güçlenmiştir. Bu günden itibaren oy veren ve vermeyen ayırımı yapmadan daha güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olacağız. Seçime gelen ve gelemeyen, bize destek veren ve vermeyen bütün üyelerimize yürekten teşekkür ederim. Hepinize hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Seçimimiz öncelikle Camiamıza ve Ülkemize hayırlara vesile olsun" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.