Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mardinlilerden belediyeye çöp tepkisi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mardinlilerden belediyeye çöp tepkisi

Gündem

Mardin'de mahalle aralarında biriken çöplerin toplatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, belediyeden çöpleri ivedi bir şekilde temizlenmesini istedi.

Mardin'de kar yağışı ile birlikte toplanmayan çöplere vatandaşlar tepki gösterdi. Cadde ve sokak aralarında adeta çöpten tepeciklerin oluştuğu Yenişehir ve 13 Mart mahallerinde ikamet eden vatandaşlar, belediye yönetimine tepki göstererek çöplerin ivedi bir şekilde temizlenmesini istedi.

Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlardan Ayşe Pamukçu, kaldırımlarda biriken çöplere tepki göstererek, “6 gündür belediyeden bir Allah'ın kulu gelip de bu çöpleri toplamıyor. Bu nasıl hizmet anlayışıdır. Günlük temizlenmesi gereken çöpler, önce kar yağışından belki 2. günü temizlenir dedik ancak kaç gün oldu halen aynı halde duruyor. Bu çöpler artık etrafa kötü koku salmaya başladı. Bu şekilde giderse zaten ortada bir salgın hastalık var. Bu mikroplar sayesinde artık salgın başlarsa kimse şaşırmasın.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.