Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mardin'de şüpheli araç ile çanta paniği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mardin'de şüpheli araç ile çanta paniği

Gündem

Mardin'de bir parka bırakılan şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı. Çantanın ardından parkın köşesine park halinde şüpheli aracın çamı da fünye ile patlatıldı. Ancak çanta da araç da boş çıktı.

Mardin merkez Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi’nde bulunan bir parkın içinde bırakılan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Olay yerinde yolu trafiğe kapatan polis ekipleri, bomba imha uzman ekibini çağırdı. Bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan çanta boş çıktı.

Olay yerinde park halinde 32 YR 469 plakalı araçta inceleme yapan bomba uzmanı polisler, aracı şüpheli bularak sahibine ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık bir saat araç sahibine ulaşılamayınca aracın ön çamı fünye ile patlatıldı. Araçta yapılan aramada her hangi bir bulguya rastlanılmadı.

Araçta yapılan detaylı aramaların ardından araç çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Mahalleli, araç ve çantanın boş çıkmasıyla rahat nefes alırken cadde tekrar araç trafiğine açıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.