Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mardin'de 5 PKK'li tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mardin'de 5 PKK'li tutuklandı

Gündem

Mardin'in Kızıltepe ile Dargeçit ilçesinde düzenlenen PKK operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açılamada, Kızıltepe’de 2 kişi, Dargeçit ilçesinde ise 3 kişinin düzenlenen PKK operasyonlarda gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri aktarılırken, 5 şahsın da tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “Kızıltepe İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir sokak üzerinde yüzleri maske ile kapalı grubun dağıtılması amacıyla yapılan müdahale ve yakalama çalışması neticesinde yakalanan Ş.S (20) ve E.V (20) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları Adli Makamlarca ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan tutuklanarak, Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından 12.10.2015 günü Dargeçit İlçesi Bahçebaşı Mahallesindeki bir ikamette yapılan aramada gözaltına alınan H.Ş (35), M.Ş.T (46) ve L.A (32) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları Adli Makamlarca ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan tutuklanarak, Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.