Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mardin Valiliği'nden Bagok açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mardin Valiliği'nden Bagok açıklaması

Gündem

Mardin Valiliği, Bagok Dağı'nda dün çıkan çatışmalarda bir askerin yaşamını yitirdiğini, bir kadın PKK'linin de ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.

Mardin Valiliği Bagok Dağı’nda çıkan çatışmalar sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Nusaybin'de 1 Ekim Perşembe günü Bagok Dağı’nda bir operasyon yapıldığı ve çatışma çıktığı hatırlatıldı.

5 asker ve bir geçici köy korucusunun yaralandığı belirtilen açıklamada, ağır yaralı olan bir askerin ve geçici köy korucunun helikopter ile Mardin Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği aktarıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı askerin yaşamını yitirdiği hatırlatılan açıklamada, biri ağır olmak üzere diğer yaralı askerlerin ve geçici köy korucunun tedavilerine devam edildiği ifade edildi.

Valilik açıklamasında, ayrıca bir kadın PKK’linin çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.