Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mardin Barosu'nda Başkanlık Divanı belirlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mardin Barosu'nda Başkanlık Divanı belirlendi

Gündem

Mardin Barosu'nda yapılan seçimlerden sonra görevi devralan yeni yönetim ilk toplantısını yaparak Başkanlık Divanı'nı belirledi.

Mardin Barosu’nda yapılan seçimlerden sonra görevi devralan Avukat Çelebi Araz, ilk toplantısını yaparak yeni çalışma dönemine başladı.

Yapılan ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Başkanlık Divanı için seçim yapıldı. Seçimler sonucu; Baro Başkan Yardımcılığına Avukat Zeyneddin Vural, Baro Genel Sekreterliğine Avukat Mahir Karaboğa, Baro Saymanlığına ise Avukat Necat Çıray seçildi.

Baro yönetim kurulu üyeliğine ise şu isimleri seçildi; Avukat Ziver Aksel, Avukat Nureddin Temel, Avukat Hakan Geleri, Avukat Serdal Duyan, Avukat İbrahim Dündar, Avukat Yusuf Sadioğlu ve Avukat Süleyman Korkut.

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri de başladı. Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve Mardin Adalet Komisyonu Başkanı Bülent Koç, Baro Başkanlığını ziyaret ederek yeni yönetime başarılar dilediler. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.