Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Manisa'da 6 HDP'li yönetici tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Manisa'da 6 HDP'li yönetici tutuklandı

Gündem

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan aralarında HDP ilçe Başkanının da bulunduğu 14 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan HDP Saruhanlı İlçe Eş Başkanı Süleyman Kaban ile aralarında parti yöneticilerinin de bulunduğu 4'ü kadın 14 kişi Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen ve "Terör örgütüne üye olmak", "örgütün sempatizanlığını yapmak" ve "polise molotof kokteyliyle saldırmak" suçlamarıyla hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden HDP Saruhanlı İlçe Eş Başkanı Süleyman Kaban, Ayşe Karagöz, Hebat Aydemir, Gülçinhan Çelik, Halil Aydemir ve Mehmet Aydemir tutuklanırken , diğer 8 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün, HDP Saruhanlı ilçe binası ile bazı adreslere operasyon düzenlemiş, . HDP Saruhanlı İlçe parti binası ve zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve malzeme ile silahlar ele geçirilmişti.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.