Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Manisa Emniyet Müdürü açığa alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Manisa Emniyet Müdürü açığa alındı

Gündem

Manisa'da yapılan bir operasyon kapsamında gözaltına alınan tesettürlü bayanlara kelepçe takılması sonrası, Manisa İl Emniyet Müdürü açığa alındı.

Manisa’da yapılan bir operasyon kapsamında gözaltına alınan tesettürlü bayanlara kelepçe takılmasının ardından Manisa İl Emniyet Müdürünün açığa alındığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugün sabah saatlerinde kamuoyuna yansıyan “kelepçeli gözaltıyla tepki” başlıklı haberlerde, Manisa’da yapılan bir operasyon kapsamında gözaltına alınan bayanlara kelepçe takılması uygulamasının olduğu belirtilerek, bahsi geçen konu ile ilgili olarak yürütülecek soruşturmanın selameti açısından, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’in geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde 35 ayrı adrese, eş zamanlı olarak baskın düzenlemiş, gözaltına alınanlar arasında yer alan iki başörtülü kadına kelepçe takılması tepkilere neden olmuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kamuoyuna da yansıyan görüntülerden sonra, kolluk güçlerinin vatandaşlara uygunsuz yaklaşımı ve yürütülen soruşturmalar çerçevesinde gözaltına alınanlara gerekli usullere uygun hareket edilmediğine ilişkin inceleme başlatılması talimatı verdiği belirtilmişti.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.