Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başdanışman Malkoç Açıkladı: Erdoğan Yaverini niçin yanında götürmedi?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başdanışman Malkoç Açıkladı: Erdoğan Yaverini niçin yanında götürmedi?

Gündem

Malkoç: Erdoğan 3 aydır yaverini uzak tutuyordu Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Ali Yazıcı’nın darbe girişimi kapsamında tutuklanmasına ilişkin konuştu.

Ali Yazıcı’nın FETÖ üyesi olduğu yönünde ciddi şüpheler olduğunu ifade eden Şeref Malkoç, “FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris’te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi” dedi.

Malkoç, “Cumhurbaşkanı’nın sürekli en yakınında olan yaverlerinin FETÖ bağlantılı olmasıyla ilgili ciddi tereddütleri vardı” açıklamasında bulundu.

“BUNUN AKSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM”

“Yaverleri seçip gönderen Genelkurmay Personel Dairesi de FETÖ’nün elindeydi. Bunu bilen Cumhurbaşkanımız son 3 aydır başyaverini çok mecbur kalmadıkça yanında tutmuyordu”diyen Malkoç şöyle devam etti:

“Aslında görevden azledecekti. Onuru zedelenmesin diye yollamak için Ağustos’taki Yüksek Askeri Şura’yı bekliyordu. Başyaveri Ali Yazıcı’ya güvenmediği için de Marmaris’teki tatile giderken bu kez yanında almadı. Bunun aksini düşünmek bile istemiyorum. FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris’te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi.”

KAYNAK:POSTA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.