Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Malatya'da kaçakçılık operasyonu: 21 gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Malatya'da kaçakçılık operasyonu: 21 gözaltı

Gündem

Malatya da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde satıcıları ve sigara kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda, çok miktarda kaçak sigara ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, 21 kişi gözaltına alındı.

Malatya’da jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri sırasında 21 kilogram 946 gram kubar esrar maddesi ile 16 kilogram 94 gram toz esrar ve 4 bin 770 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edildi. Ele geçirilen esrar ve kaçak sigaralarla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet ekipleri tarafından yapılan 3 farklı çalışmada ise, 34 kg 258 gram uyuşturucu esrar maddesi,590 adet uyarıcı nitelikli Ecstasy hap ele geçirildiği, uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak toplam 11 şüpheli şahsın gözaltına alındığı belirtildi.

İki ayrı operasyonda da yakalanan toplam 21 şüpheliden 4’ü adli kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest kalırken, 11 şüpheli ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, 6 şüphelinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi. (Muhammed Ali Batı/ İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.