Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mahmut Kaçar: 28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek istiyorlar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mahmut Kaçar: 28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek istiyorlar

Gündem

Şanlıurfa'nın Bozova Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulunda gerçekleştirildiği öne sürülen "kapanma partisi" iddialarına ilişkin Milli eğitim müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmaya Eğitim Bir sen'den sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'da sert tepki gösterdi. Kaçar, "28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek isteyen CHP milletvekilleri ile, bu durumdan kendine vazife çıkaran bazı bürokratlar, 2018 Türkiye'sinde buna asla izin vermeyeceğimizi bilmelidirler" dedi. Şanlıurfa Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulunda küçük yaştaki kız öğrencilerin başörtüsü takmaları ve yüzlerine maske geçirmeleri ile ilgili sosyal medyada bazı fotoğraflar yayımlandı. Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Şanlıurfa'nın Bozova Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulunda gerçekleştirildiği öne sürülen "kapanma partisi" iddialarına ilişkin Milli eğitim müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmaya Eğitim Bir sen'den sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'da sert tepki gösterdi. Kaçar, "28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek isteyen CHP milletvekilleri ile, bu durumdan kendine vazife çıkaran bazı bürokratlar, 2018 Türkiye'sinde buna asla izin vermeyeceğimizi bilmelidirler" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşaımla açılan soruşturmaya tepki gösteren Mahmut Kaçar şunları söyledi: "Bozova ilçemizdeki bir okulda kız öğrencilerimizin başörtüsü üzerinden 28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek isteyen CHP milletvekilleri ile, bu durumdan kendine vazife çıkaran bazı bürokratlar, 2018 Türkiye'sinde buna asla izin vermeyeceğimizi bilmelidirler."

Bilidiği gibi Şanlıurfa Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulunda küçük yaştaki kız öğrencilerin başörtüsü takmaları ve yüzlerine maske geçirmeleri ile ilgili sosyal medyada bazı fotoğraflar yayımlandı. Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.