Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mahalle Gezilerini Sürdürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mahalle Gezilerini Sürdürüyor

Gündem

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, halkın yerel yönetimlere katılımlarını sağlamak, mahalle sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla günlük programında sürekli yer verdiği mahalle gezilerine devam ediyor.

Haftanın her günü, sabah saatlerinde belirli bir program dâhilinde belirlenen mahalleleri, başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte gezen Belediye Başkanı Fakıbaba, gezdiği mahallelerin sorunlarını yerinde görerek, anında çözüm üretilmesini sağlıyor.

Önce Yeşildirek Mahallesi'ni ardından Mance ve Dedeosman Mahallelerini gezen Belediye Başkanı Fakıbaba'ya gezi sırasında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan, Zabıta Müdürü M. Burak Küçük, Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Mustafa Demir, Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Ekrem Temizbaş ve diğer birim sorumluları eşlik etti.

Geziler sırasında halkın sorunlarını dinleyen Başkan Fakıbaba, mahallede tespit edilen olumsuzlukların giderilmesi hususunda ise ilgili birimlere talimat veriyor.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.