Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Madde Bağımlıları Komisyonu aileleri bilinçlendiriyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Madde Bağımlıları Komisyonu aileleri bilinçlendiriyor

Gündem

Madde bağımlılığı sorunun giderek artış gösterdiği Şanlıurfa'da, doktor, avukat ve psikologdan oluşan Madde Bağımlıları Komisyonu, özellikle kenar mahallelerdeki aileleri ziyaret ederek bilinçlendirmeye çalışıyor. Özellikle Suriye'den başlayan göçle birlikte Şanlıurfa'da madde bağımlılığı artışı yaşandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde kurulan Madde Bağımlıları Komisyonu, son yıllarda ailelerin büyük korkusu olan madde bağımlılığı sorunu konusunda çalışmalarına devam ediyor.

Madde bağımlılığı sorununun yoğun yaşandığı semtlerde çalışmalarına yoğunluk veren komisyon, haftada bir gün hem ailelerle hem de gençlerle bir araya gelerek bilinçlendirme çalışması yapıyor.

Türkiye genelinde ilk olma özelliği taşıyan, doktor, avukat ve psikologdan komisyon, kıraathane, kafe ve halkın yoğun oluğu bölgeleri tercih ediyor.

Son olarak madde bağımlılarının yoğun olduğu Süleymaniye mahallesinde, SODES bünyesindeki Kadın Kültür Merkezinde, Psikiyatri Doktoru Zeki Tanırca, Sosyolog Hülya Kaymaz, Psikolog Şerife Ortabel’den oluşan komisyon, bayanlarla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

Madde bağımlılığı konusunda annelere büyük görev düştüğünü ifade eden Madde Bağımlıları Komisyon Başkanı Av. Hasan Suyun, bu konuda kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür etti.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.