Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
LPG tankeri Öğrenci servisi çarptı.: 2 Yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

LPG tankeri Öğrenci servisi çarptı.: 2 Yaralı

Gündem

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şirinkuyu kavşağında meydana gelen trafik kazasında öğrenci servisi ile LPG yüklü tanker çarpıştı. Kazada 2 öğrenci yaralandı.


Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan Şirinkuyu kavşağında meydana gelen trafik kazasında LPG yüklü tanker ile lise öğrencilerini taşıyan öğrenci servisi çarpıştı. Kazada öğrenci servisinde bulunan 2 lise öğrencisi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa istikametinden Diyarbakır istikametinde gitmekte olan Rafet Balta idaresindeki 34 BS 654 plakalı LPG yüklü tanker ile Deniz Zengin’in kullandığı 63 S 6110 plakalı öğrenci servisi, saat 15.15 sıralarında, Şirinkuyu kavşağında çarpıştı.

Çarpışma sonucunda servis içinde bulunan öğrencilerden Emrah Ceylanlı (17) ve Mehmet Ali Çapadan (16) yaralandı. Yaralı öğrenciler çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik önlemleri alırken, trafik akışı ise kontrollü olarak sağlandı. Mahalle sakinleri kazanın elektrik olmamasından dolayı çalışmayan trafik lambalarından meydana geldiğini ileri sürdü.

 Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.