Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Lice'de çatışma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Lice'de çatışma

Gündem

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Kürtçe eğitim verileceği belirtilen okula denetim amacıyla giden kaymakamlık görevlilerini koruyan jandarma ekipleri ile PKK'liler arasında çatışma yaşandı.

Lice’nin Yalaza (Kervas) köyünde yapımı devam eden, Kürtçe eğitim verileceği belirtilen okula keşif çalışmaları yapmak için giden kaymakamlık görevlilerini koruyan jandarma ekipleri ile bir grup PKK’li arasında çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Lice Kaymakamlık görevlileri, Kürtçe eğitim verileceği belirtilen bir okulda keşif çalışmaları yapmak için sabah saatlerinde Yalaza köyüne gitti. Çalışmalardan sonra kaymakamlık görevlilerini koruyan jandarma ekipleri, bir grup PKK’linin roketli saldırısına uğradı. Jandarmanın saldırıya karşılık vermesi üzerine iki taraf arasında kısa süreli çatışma yaşandı.

Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken kaymakamlık görevlilerini koruyan jandarma görevlilerinin araçlarında maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi.

Olay sonrası Diyarbakır – Lice Karayolu’nun trafiğe kapatıldığı belirtildi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.