Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Küstah karikatüre broşürlü tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Küstah karikatüre broşürlü tepki

Gündem

DBP'li Yenişehir Belediyesinin Peygamber Efendimize yönelik küstah karikatürüne Batman'da el ilanları dağıtılarak tepki gösterildi.

Danimarka’da Hz Muhammed’e yönelik çizilen küstah hakaret karikatürünün DBP’li Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından billboardlara asılmasına yönelik halkın tepkisi çığ gibi artıyor.

Tüm bölgeye yayılan tepkilerden bir tanesi de Batmanlılardan geldi. Bir grup Batmanlı, hakaret içerikli karikatürleri kınayan el ilanları dağıttı.

“Dikkat Müslüman!” üst başlığıyla hazırlanan broşürde şu ifadeler yer alıyor: “Burası Paris Değil Diyarbakır. Danimarka’da Resulullah’a hakaret için çizilen bu karikatür Peygamber’e (as) canı feda milyonlarca Kürdün başkenti Diyarbakır’da DBP’li Belediye tarafından sokaklara asıldı. Peygambere hakaret edenleri tanıyorsunuz değil mi?”

Bilindiği gibi geçen günlerde DBP’li Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından billboardlara asılan afişlerde Peygamber Efendimizi hakaret içerikli Danimarka menşeli karikatürler kullanılmıştı. (M. Sait Çelik – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.