Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kuşçuların kavgasına kan bulaştı: 1 ölü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kuşçuların kavgasına kan bulaştı: 1 ölü

Gündem

Kuş alım-satımı kanlı bitti. Adana’da kuş alım-satımı nedeniyle kavga ettikleri ileri sürülen 53 yaşındaki Mustafa D’nin pompalı av tüfeği ile vurduğu 54 yaşındaki Fahrettin Akkapak hayatını kaybederken 44 yaşındaki Mehmet Güllüler ise ağır yaralandı.

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Fahrettin Akkapak ve Mehmet Güllüler isimli kişiler 31 V 0639 plakalı otomobil ile daha önceden kuş alım-satımı nedeniyle tartıştıkları Mustafa D'nin evine geldiler. Burada Mustafa D. ile Akkapak ve Güllüler arasında yeniden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Evine girerek av tüfeğini alan Mustafa D; Akkapak ve Güllüler'e doğru 3 el ateş ederek ikisini de ağır yaraladı.

Mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akkapak hayatını kaybederken Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve Güllüler'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis, olayın ardından kaçan Mustafa D’yi yakalamak için çalışma başlatırken Akkapak'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.