Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/8d282690bb119791218041dea70df1db.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Kurt sürüsünün dizilişindeki ilginç sistem
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kurt sürüsünün dizilişindeki ilginç sistem

Gündem

Kurt sürülerinin zorlu doğa şartlarında yaşamlarını sürdürebilmek için inanılmaz bir sistem içinde çalıştıkları ortaya çıktı.

Vahşi doğada hayatta kalmak zor. Biz insanlara göre normal olarak karşılanabilecek bazı durumlar, hayvanların hayatta kalabilmeleri için büyük önem taşıyor. Kış aylarında yaşamlarını sürdürebilmek için en büyük mücadeleyi veren canlılardan biri de hiç kuşkusuz ki kurt sürüleri.

Önde sürünün en zayıf, hasta 3 kurdu gider. Pusuda ilk onlar ölecekler. Diğer görevleri de arkadan gelenler için karda ilk yolu onlar açarlar.

DİŞİLER SÜRÜNÜN ORTASINDA İLERLER

Ardından en tecrübeli 5 savaşçı kurt gider. Ortada 11 'dişi kurt' korunma düzeninde yürürler. Dişileri, sürünün arkasından sorumlu 5 deneyimli savaşçı kurt izler.

SÜRÜNÜN LİDERİ ARKAYI KOLLAR

En arkada sürüden mesafeli olarak yürüyen ise sürünün lideridir. O, sürekli olarak sürünün tamamını görmeli, izlemelidir. Herhangi bir saldırı anında lider kendini ön plana atarak savunma durumuna geçer. Kurt sürülerindeki bu inanılmaz hiyerarşi bilim adamlarını da şaşkına uğratıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.