Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(http://habervaktim.com/gommefoto/83125997583.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Kürşat Tüzmen motorcu oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kürşat Tüzmen motorcu oldu

Gündem

Kürşad Tüzmen ve 50’den fazla motosiklet sürücüsü şehir turu attı.

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, 12 Haziran seçimlerinden sonra siyasetten elini eteğini çekti. Sportif kişiliğiyle tanınan Tüzmen Türk Chopper Motosiklet Kulübü tarafından Mersin’de düzenlenen etkinliğe katıldı. Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve 50’den fazla motosiklet sürücüsü şehir turu attı.

Gaziantep, Hatay, Adana ve Mersin başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinden gelen kulüp üyeleri, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Mersin İdmanyurdu Meydanı önünde toplandı.



ESKİ BAKAN DA KATILDI

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur, şehir turu öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 300’e yakın "yelekli chopper sürücüsü" olduğunu belirterek, bugünkü şehir turunun sonunda Tüzmen’in de yelek giyerek, "yelekli chopper sürücüleri" arasına katılacağını söyledi.

Uygur, "Bizler kurallara uyan, prensipleri olan ve insana öncelik veren sürücüleriz. Diğer sürücüler kurallara ne kadar uyuyorsa, bizler de en az onlar kadar kurallara uyuyoruz. O yüzden, düzenlediğimiz şehir turlarıyla bu sorunumuza vurgu yapıyoruz" diye konuştu. Kürşad Tüzmen de motosiklet sürücülerinin, trafikte araç kullanan diğersürücüler kadar saygı görmesi gerektiğini ve kuralların yalnızca otomobil sürücüleri için geçerli olmadığını söyledi.

NE ZAMAN MOTORLA ÇIKSAM MUTLAKA BİR ARAÇ SIKIŞTIRIYOR

Trafikte motosiklet sürücülerinin zaman zaman diğer sürücüler tarafından tehlikeye atıldığını belirten Tüzmen, "Bunun en yakın şahitlerinden biriyim. Ne zaman motorla yolculuk yapsam mutlaka bir araç tarafından sıkıştırılıyorum. Trafik kuralları, trafiğe çıkan tüm sürücüler için geçerli. O yüzden herkesin daha fazla trafik kurallarına riayet etmesini istiyorum" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.