Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kur'an, Arapça ve Osmanlıca kursları açılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kur'an, Arapça ve Osmanlıca kursları açılacak

Gündem

Ak Ocaklar Derneği, Kur'an, Arapça ve Osmanlıca derslerinin öğrenilmesi ve öğretilmesi noktasında çalışmalara imza atacaklarını bildirdi.

En çok değer verdikleri konunun gençlik olduğunu belirten Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, teşkilatçılığın önemi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şu ana kadar 85’e yakın şube ve temsilcilik açan Ak Ocaklar Derneği'nin dernekler kanuna göre kurulduğunu dile getiren Yiğit, hiçbir siyasi partiyle resmi ve organik bağlarının olmadığını kaydetti.

Amaçlarının misyon ve vizyon çerçevesi içinde etkinlikler ve faaliyetlerini yürütmek olduğunu belirten Yiğit, Ak Ocaklar'ın gelecek adına hayırlı bir nesil yetişmesi noktasında faydalı işler yapmakla mükellef olduğunu söyledi.

Açtıkları ocaklarda, Osmanlıca, Arapça ve Kur’an derslerinin öğrenilmesi ve öğretilmesi noktasında çalışmalara imza atacaklarını belirten Yiğit, “Sertifikalarımızı dağıttık. İnşallah arz ve talepler noktasında kurslarımızın ihtiyaçlara göre değerlendirilip açılması devam edecektir. Sadece kurslar değil birçok meslek edindirme projeleri, gençlik ve sportif faaliyetler, kültür etkinlikleri ve sanatsal faaliyetler, sempozyumlar, paneller düzenlenmiş ve çalışmalar hızla devam edecektir. En çok değer verdiğimiz konu 15 ile 25 yaş arası gençliğin boşta kalmış hissinden kurtarılıp, müspet sosyal faaliyetlere yönlendirmesi şeklinde devam edecektir.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.