Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kurallara Uymayan Düğün salonuna Önce Ceza Kesildi Sonrasında kapatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kurallara Uymayan Düğün salonuna Önce Ceza Kesildi Sonrasında kapatıldı

Gündem

Şanlıurfa'da Valilik tarafından yapılan Covid-19 denetimlerinde kurallara uymayan düğün salonlarında 3 bin 150 TL para cezası keserken, ikinci kez ihlale devam eden bir salona da kapatıldı.

Şanlıurfa’da Gençler Denetimlere Takıldı


Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik alınan tedbir kararlarını denetlemek üzere Şanlıurfa Valiliği tarafından görevlendirilen yaklaşık 2500 kamu personeli ve kolluk kuvvetlerinden oluşan ekipler, hafta sonu düğün salonları, konuk evleri, dinlenme alanları, semt pazarları gibi umuma açık alanlarla binlerce iş yerinde çalışma yaptı.

Cumartesi günü gerçekleştirilen düğün salonu denetimlerinde 2 ihlal tespit eden ekipler, her düğün salonuna 3 bin 150 TL para cezası keserken, aynı düğün salonlarından birinde Pazar günü tekrar ihlal tespit edilince, 1 günlük kapatma cezası uygulandı.
İş yerlerinde ve umuma açık alanlarda maske kullanımı, fiziki mesafe ve temizlik kurallarını denetleyen ekipler, vatandaşlara kuralları hatırlatarak, kurallara uymayanları uyardı.
İl merkezi ve tüm ilçelerde gerçekleştirilen denetimlerde, vatandaşların büyük oranda maske ve mesafe kurallarına riayet ettiği, şehir merkezlerindeki park ve dinlenme alanlarındaki gençlerin ise kuralları daha sık ihlal ettiği belirlendi. Maske ve fiziki mesafe kurallarını ihlal edenlere yazılan para cezalarının büyük bölümünün gençlerden oluştuğu belirtildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.