Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunu sert tepki: Allah Sizi Kahretsin
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunu sert tepki: Allah Sizi Kahretsin

Gündem

Memleket Sevdalıları Şanlıurfa Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, İsveç'te aşırı sağcı bir siyasetçinin Müslümanların bulunduğu bölgede Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunu kınayarak tepki gösterdi.

Memleket Sevdalıları Şanlıurfa Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, Danimarka ve İsveç vatandaşlığı bulunan aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan’ın, İsveç'in başkenti Stockholm ile Malmö, Norköpin ve Jönköping kentlerinde Müslümanların kalabalık yaşadığı mahalleler ve cami önlerinde polis korumasında Kur'an-ı Kerimi yakılmasını kınayarak, "İslam karşıtlığının, insanlar arasında kin ve nefreti körüklemenin bir ifadesi" olduğunu söyledi.
Kamuoyuna ilişkin yapılan açıklamada; "Müslümanların hassasiyetlerini kışkırtan ve inciten eylemlerin tekrar yaşanmasının engellenmesini" isteyen Başkan Abdulkadir Şanlı, olaya ilişkin, "Ayrımcılık, nefret ve İslam karşıtlığının açık göstergesi olan bu eylem, Batılı ülkelerin savundukları düşünce ve ifade özgürlüğüne de aykırıdır. Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’e yönelik eylem yapan şahsı ve şahısları lanetliyorum. Allah sizi kahretsin. " Şeklinde açıklama yaparak yapılan provokasyonlara tepki gösterdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.