Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KÜÇÜKALANLI KÖYÜNE SENTETİK ÇİM SAHA YAPILIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KÜÇÜKALANLI KÖYÜNE SENTETİK ÇİM SAHA YAPILIYOR

Gündem

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Küçükalanlı mahallesine sentetik çim saha yapımı için temel atıldı.

Düzenlenen temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler, “240 öğrencinin eğitim gördüğü Taşımalı Eğitimin yapıldığı Küçükalanlı Mahallemizde okulun içerisinde bulunan alana gençlerimiz için sentetik çim sahanın temelini atıyoruz. Bu gibi etkinliklerle gençlerimiz enerjilerini futbol oynayarak birliktelik içerisinde geçireceklerini düşünüyorum. Sentetik çim sahamız Küçükalanlı mahallemize hayırlı uğurlu olsun”
dedi.
Küçükalanlı Mahalle Muhtarı Halit Demir ise, “Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine spor tesisinin temelini attıkları için çok teşekkür ederim”
diye konuştu.

Küçükalanlı mahallesi sakinleri ise Karaköprü Belediye Başkanına teşekkür ederek şunları söylediler: “Karaköprü Belediyesinden Allah razı olsun. Bizim mahalleye sentetik çim saha yapıyor. Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı sayın başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür hizmetlerin devam etmesini istiyoruz”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.