Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Köyden kovulunca Valiliğe sığındılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Köyden kovulunca Valiliğe sığındılar

Gündem

Merkeze bağlı Yaşar Köyü’nde ikamet eden Çiftçi ailesi, yaşadıkları köyde bir aileyle husumet yaşadıklarını için köyden kovuldukları iddiasıyla Şanlıurfa Valiliğine gelerek Vali Celalettin Güvenç ile görüşmek istedi.

Çoluk çocuk, kadın erkek, genç yaşlı demeden toplanıp vilayete gelen Çiftçi ailesine mensup vatandaşlarla görüşen Vali Celalettin Güvenç, köylüleri Valilik Toplantı Salonunda kabul ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.



Köyde hasımlarının kendilerini köyden kovduğunu iddia eden aileyi; Jandarma Komutanlığına yönlendiren Vali Güvenç, jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ile görüşerek konunun araştırılıp köylülere yardımcı olunmasını talep etti. Kendisinin de konuyu takip edeceğini söyleyen Vali Güvenç, köyde yaşanan husumetin sona ermesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.



Vali Güvenç konu ile ilgili olarak, ailelerin husumetli olduğundan haberdar olmadığını, savcılığa intikal eden konu ile ilgilenip, gerekli yerlere talimatların verildiğini ve vatandaşların sorunlarının çözüleceğini söyledi.



Vali Güvenç ile görüşen aile daha sonra geldikleri minibüsle İl Jandarma Komutanlığına geçerek, burada sıkıntılarını anlattı.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.