Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Köy Okulunda Şenlik Düzenlediler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Köy Okulunda Şenlik Düzenlediler

Gündem

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, çocukların okul içi ve okul sonrası temel eğitimlerine destek olmak adına Şanlıurfa Siverek ilçesine bağlı çıkrık köyünde bir şenlik düzenledi.


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ateşböceği gezi sorumlusu Süleyman Selçuk Tangül planladığı şenliğe; Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Eğitim Müfettişi Soner Uluay,“Siverek Belediyesi Suk Tiyatrosu” Ekibi, TEGV Genel Merkez Ateşböceği Saha sorumluları ve Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı personelleri katıldı.
Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı Yöneticisi; Ateşböceği Eğitim Programı'nın amacının, çocuklarda özgüven, değerlilik, kendini ifade edebilme, yaratıcılık ve empati gibi duygu ve becerilerin gelişimi için uygun ortam sunmak ve yaratmak, çocukların birer olarak değerli olduklarını hissetmelerine yardımcı olmak için var olduğunu söyleyerek; Ateşböceklerinde çocuklarımız toplam 12 saat eğitim alırlar. Bu sürenin 6 saati bilişim ve teknoloji alanında, diğer 6 saat serbest etkinlik odasında geçer. Eğer yakın çevrelerinde TEGV Eğitim Parkı veya Öğrenim Birimi var ise çocuklar oralara giderek diğer etkinliklere de katılmaları için yönlendirilir. İlk ve ortaokul sınıf düzeylerine devam eden çocuklar Ateşböceği Eğitim Programı'nın hedef kitlesini oluşturmaktadır dedi.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı sorumlusu Rukiye Dağhan Çetin ise yaptığı açıklamada; Bugün okul bahçesinde yapılan tiyatro gösterisi, Şenlik ve eğlence programları sayesinde; okul çocuklarının mutlu bir gün geçirdiğini düşünerek. Ateşböceği Gezici öğrenim birimimizin Siverek İlçemize bağlı çıkrık köyüne yönlendirilmesi talebinde bulunan ve konuyla ilgili bizleri destekleyen; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'ye çocuklarımız adına teşekkür eder. Desteklerinin daim olmasını dilerim dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.