Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Koronavirüs Salgınında Vefat Sayısı yükseliyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Koronavirüs Salgınında Vefat Sayısı yükseliyor!

Gündem

Son günlerde Koronavirüs vaka sayılarındaki artış ölüm rakamlarına yansıdı. günler sonra ilk kez vefat sayısı 20'nin üzerine çıkarak son 24 saatte 21 kişi vefat etti.

Türkiye'de düşüş eğilimine girdikten sonra yeniden yükselen veka sayılarındaki artış bugün son günlerin aksine biraz düşüş göstererek Bin 304 kişi olurken vefat eden kişi sayısında ise artış oldu. günlerdir 20'nin altında olan vefat sayıları uzun bir aradan sonra bugün 21 vefat sayısına ulaştı.

Türkiye'de günlük koronavirüs tablosuna göre bugün toplamda 48 bin412 test yapıldı. yapılan testlerde bin304 kişide virüs pozitif çıktı. 

Koronavirüs salgınında bugün vefat eden 21 kişi ile birlikte bugüne kadar vefat eden toplam kişi sayısın 4 bin 882 olarak açıklandı.

Bugüne kadar virüse yakalanan toplam kişi sayısı 184 bin 31 kişi olarak açıklanırken bunların 156 bin 22 kişisi salgını yenerek iyileşenlerin arasına girdi.

Bugünkü verileri kişisel sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaşan sağlık bakanı fahrettin Koca şunları söyledi: "Vaka sayısında düne kıyasla 125 azalma oldu. İYİLEŞEN HASTA SAYIMIZ BUGÜN TEKRAR YENİ VAKA SAYISINI GEÇTİ. Birimizin ihmali, hepimizi ilgilendiriyor. Hayatımıza tedbirlerle devam edelim."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.