Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Koronavirüs İçin Sıkı Tedbirler Alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Koronavirüs İçin Sıkı Tedbirler Alındı

Gündem

Şanlıurfa'da son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları ile birlikte Hilvan ilçesinde lokanta, restoran, çay bahçeleri, çay ocakları, kahvehane ve kıraathanelerde ek tedbirler alındı.

Hilvan'da korona virüs için yeni tedbirler alındı
Tüm dünyada olduğu gibi Hilvan'da, kamu sağlığını tehdit eden Covid-19 salgınının önüne geçmek amacıyla yeni kararlar alındı. Alınan kararlarda lokanta, restoran, çay bahçeleri, çay ocakları, kahvehane, kıraathane ve benzeri işyerlerinde ikramlık soğuk ve sıcak içeceklerin tek kullanımlık karton-pet bardaklarda verilmesi kararlaştırıldı.
Kamu sağlığını olumsuz yönde etkilenmesinin önüne geçmek amacıyla Hilvan Kaymakamlığı toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Jandarma Bölük Komutanı Vekili Mustafa Kılıç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Recai Ölmez, Emniyet Müdürü Vekili Mustafa Semerci, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ömer Salgın ile ilgili esnaf heyeti katıldı. 
Toplantıda, korona virüsün önüne geçmek ve virüs bulaş riskini azaltmak amacıyla yapılan istişarede, bugünden itibaren lokanta, restoran, çay bahçeleri, çay ocakları, kahvehane, kıraathane ve benzeri işyerlerinde satış veya ikram amacıyla sunulan içeceklerin tek kullanımlık karton/pet bardaklarda yapılması kararlaştırıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.