Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kopan elektrik telleri tehlike saçıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kopan elektrik telleri tehlike saçıyor

Gündem

Batman'da yaşanan elektrik kesintilerine hâlâ bir çözüm bulunamazken iki gündür kopan elektrik telleri ise onarılmayı bekliyor.

Batman merkez Yeni Mahalle 1004 Sokak da iki gündür kopan elektrik telleri onarılmayı bekliyor. Kopan teller yüzünden sokak sakinleri elektriksiz kaldıklarını ve mağduriyet yaşadıklarını söylediler.

Sokak sakinlerinden Enes Tufan, “İki gündür kopan teller tehlike saçıyor. Yağışlarla beraber her yer ıslak ve okul önü olduğundan geliş gidişler çoktur. Birilerine bir şey olduğu zaman mı tadilat edilecek. Yetkililerden ricamız bir an önce bu arızayı gidersinler. Yaklaşık 50 metre kablo yerlerde ve tehlike saçıyor.” dedi.

Bir başka sokak sakini İbrahim Çalp ise şunları söyledi: “DEDAŞ’a iki gündür haber vermişiz gelip yapacaklarını söylüyorlar ama kimse gelip yapmıyor. İki gündür millet elektriksiz bir şekilde perişan durumdadır. Yetkililerden bir an önce arızayı gidermelerini istiyoruz.”

Öte yandan sokak aralarında bulunan elektrik direklerindeki tellerin evlerin çok yakınından geçtiği dikkatlerden kaçmadı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.