Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Koçhisar köyü değişiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Koçhisar köyü değişiyor

Gündem

Bozova İlçesine bağlı Koçhisar Köyünde vatandaşların köyleri için kanalizasyon ve köy içi sorunlarının giderilmesi için talebine istinaden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in talimatları ile Şanlıurfa İl Özel İdaresi tarafından çalışmalar başlatılmıştır.

Koçhisar Köyünde kurum imkanları ile 4 kırıcı ve iki kepçe ile çalışmalara başlanmış olup toplam 13400 metre köy içi kazı ve 13400 metre kanalizasyon borusu döşenecek olan köyde bugün itibari ile 2000 metre kazı çalışması tamamlanmış, 1000 metre boru döşeme çalışmalarına başlanılmıştır. Projenin toplam bedeli 600 000 000.00 TL olup kazı çalışmalarının bir an önce tamamlanmasına ait faaliyetler sürmektedir.

Çalışmaları yerinde görmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Koçhisar Köyüne giderek İl Özel İdare yetkililerinden bilgi almış olup çalışmaları başarılı ve hızlı yürüttükleri için başta Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve kurum personeline teşekkür etmiştir. Köydeki vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunan bakan bu tür çalışmaların imkânlar dahilinde tüm köylerimizde de yapılması için çalışmaların sürdürülmesi talimatını verdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.