Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kocaeli Körfez'de kaza: 3 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kocaeli Körfez'de kaza: 3 yaralı

Gündem

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde virajı alamayan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Körfez ilçesinde aşırı hız nedeniyle virajı alamayan otomobilin, yol kenarındaki MOBESE kamerasının direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Selim Mahallesi İlim Tepe yolundan merkez istikametine gelmekte olan Yusuf Z.Ç. idaresindeki 06 EBV 85 plakalı otomobil, Şeyda caddesi ile kesiştiği noktada virajı alamayarak yol kenarındaki MOBESA direğine çarptı.

Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobil sürücüsü Z.Ç ile otomobilde bulunan S.T. ve adı öğrenilemeyen bir bayan araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.