Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kobani eylemlerinde, zarar görenlerin zararları karşılandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kobani eylemlerinde, zarar görenlerin zararları karşılandı

Gündem

Bingöl merkez ve Karlıova ilçesinde Kobani bahanesiyle yapılan eylemlerden dolayı zarar görenlerin zararları tespit edilerek zararları karşılandığı bildirildi.

 Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada Bingöl merkez ve Karlıova ilçesinde Kobani bahanesiyle yapılan eylemlerden dolayı zarar gören vatandaşların zararları tespit edilerek zararları karşılandığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada; “Suriye’nin Kobani şehrinde yaşanan hadiseleri bahane ederek Bingöl merkez ve Karlıova ilçesinde yapılan sokak eylemlerinde işyeri ve araçlarda muhtelif hasarlar meydana gelmiştir. Vatandaşların müracaatı üzerine hasar tespiti neticesinde belirlenen zarar ve ziyan miktarları Başbakanlığımızdan gönderilmiş ve vatandaşlarımızın hesaplarına intikal ettirilerek mağduriyetleri giderilmiştir.”ifadelerine yer verildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.