Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kızıltepeli gazetecilerden Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kızıltepeli gazetecilerden Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Gündem

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti, ilçe milli eğitim müdürlüğüne ataması yapılan Mehmet Ali Az'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Mehmet Halit Solhan, Cemiyetin yönetimi ve üyelerinden oluşan bir heyet, görevine yeni başlayan Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az’ı makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Az’a hayırlı olsun temennisinde bulun heyet, yeni görevinde kendilerine başarılar diledi.

Ziyaret esnasında ilçedeki ücretli öğretmen ataması ve taşımalı eğitim ile ilgili sorular İlçe Milli Eğitim Müdürüne yöneltilerek eğitim ile ilgili sorunların aksamaması için çaba sarf edilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Basın olarak ilçede toplum faydasına yönelik tüm çalışmalara destek vermeyi ilke edindiklerini, ancak olumsuzlukların da giderilmesi için kamu görevlerini yerine getirmekten geri kalmayacaklarını belirten heyet, eğitimin insan hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az ise şunları söyledi: “Hepimizin görevi Kızıltepe’ye daha iyi hizmet verilmesine katkı sağlamaktır. Eğitimin aksamaması için ücretli öğretmenler önümüzdeki hafta göreve başlayacak. Taşımalı eğitimde yaşanan aksaklık bizim dışımızda cereyan eden bir konudur. İtiraz nedeniyle sorunun KİK’te en kısa sürede çözülmesi için girişimde bulunduk. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da desteği ile eğitimde daha üst seviyelerde başarı elde etmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.