Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kızıldemir; "temizlik için hassasiyet göstermeliyiz"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kızıldemir; "temizlik için hassasiyet göstermeliyiz"

Gündem

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir,Daha temiz bir Karaköprü için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Temiz bir çevre için vatandaşlara kurallara uymaları çağrısında bulunan İsa Kızıldemir, "çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek Hep beraber Daha temiz bir çevre oluşturmalıyız" dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini titizlikle sürdürdüklerini söyleyen Kızıldemir; "Daha temiz bir Karaköprü için gece gündüz çalışiyoruz Temizlik hizmetleri belediyelerin asli görevidir...Belediyemiz temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz şehrimizi köşe bucak temizliyor. Hemşehrilerimizden isteğimiz, kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek Hep beraber Daha temiz bir çevre oluşturmak" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.