Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KIŞ ÖNCESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KIŞ ÖNCESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gündem

Akçakale Belediye başkanlığı tarafından Akçakale merkezde bulunan bazı mahallelerde kış öncesi yol bakım ve onarım çalışmaları başlattı.

Akçakale belediyesi Fatih sultan mahallesi ve Turgut Özal mahallelerinde bulunan ana caddeler ve ara sokakların çöken ve bozulan yolların alt ve üst yapı çalışmalarına başladı. Kış öncesi yapılan yol bakım onarım çalışmaları mahallede ikamet eden vatandaşların takdirini topluyor. Vatandaşlar kış ayı öncesi yolun tadilat edilmesinden dolayı belediye başkanı Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ettiklerini bildirdiler.

 

Yol bakım ve onarım çalışmaları talimatını veren Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan, mahallelerde çöken ve vatandaşlar tarafından bozulan kilitli parkelerin yeniden düzenlenmesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını bildirdi. Ayrıca Başkan Ayhan yaptığı açıklamada; " ilçemizde bulunan bütün mahalle ve sokaklarımızın tamamına yakınını bitirmiş durumdayız. Ancak ana cadde ve ara sokaklarda vatandaşlarımızın bilinçsizce yaptığı kazılar ve tonajlı araçlar yüzünden yollarda çökmeler meydana gelmektedir. Yaklaşan kış ayları öncesi bu yollarımızın bakım ve onarımlarını tamamlayarak, vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda ulaşım sağlamalarını için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz." Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.