Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kim Böyle Haberleri Yayıyor? WhatsApp Geri adım atmadı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kim Böyle Haberleri Yayıyor? WhatsApp Geri adım atmadı!

Gündem

Düğnya'nın en büyük mesajlaşma programlarından birisi olan WhatsApp'ın kişisel verileri toplama ve işleme yapacağı konusunda kullanıcılara sözleşme imzalatma zorunluluğu getirdi. büyük tepki çeken bu uygulama sonrası hızla kullanıcı kaybeden Whatsapp, geri adım attığı söyleniyor. Peki, bunun doğruluk payı nedir? İşte detaylar.



WhatsApp'ın gizlilik politikasını değiştirmesi ve kullanıcılarının verilerini hem toplayıp hem de işlemesi büyük tepki toplamıştı. Geçen bu süreçte dünya çapında kullanıcı kaybeden WhatsApp'ın yeni gizlilik politikasından vazgeçtiği söyleniyor. Peki, bu ne kadar doğru?

Twitter üzerinde bazı kaynaklar WhatsApp'ın geri adım attığını ve verileri işlemeyeceğini söylüyor. Ancak bu konu hakkında şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı. Bu olay şimdilik bir söylentiden ibaret.

WhatsApp'ın böyle bir karar alması aslında kimseyi şaşırtmaz. Çünkü daha yürürlüğe girmeyen yeni gizlilik sözleşmesi büyük tepki topladı. Ayrıca WhatsApp'ın rakip platformları olan Telegram ve Signal kullanıcısına kullanıcı kattı. Rakiplerinin ekmeğine bal süren WhatsApp'ın geri adım atması çok mantıklı bir hamle olur.

Şimdilik WhatsApp'ın gizlilik politikasında değişiklik yapmadığını ve verileri toplamayıp işlemeye devam edeceğini belirtelim. Eğer resmi bir açıklama yapılırsa sizlere aktaracağız.

Umarız WhatsApp'a gelen bu tepkilerden sonra gizlilik politikasında bir iyileştirme yapılır ve veriler sade toplanmakla kalınır. Verilerin toplanıp, işlenip Facebook iştirakleri ile paylaşılacak olmasını kimse hoş karşılamayacak gibi görünüyor.
(Teknolojioku)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.