Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kâhta Devlet Hastanesinde ücretsiz berber hizmeti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kâhta Devlet Hastanesinde ücretsiz berber hizmeti

Gündem

Adıyaman Kâhta Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören erkek hastalar için ücretsiz berber hizmeti başladı.

Kâhta Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören erkek hastaları ücretsiz tıraş edecek olan ‘Hastane Berberi’ hizmet vermeye başladı. Hastane bünyesinde yatakta tedavi gören hastalar tıraş olma taleplerini servis görevlilerine bildirdikten sonra hasta odasına gelen hastane berberi hastayı yerinde tıraş ediyor.

‘Hastane Berberi’ hizmeti ile ilgili açıklamada bulunan hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Hastanemiz bünyesinde bulunan berberimiz, yatan hastalarımızı tıraş ederek hem fiziki anlamda hem de moral olarak iyileşmelerini sağlıyor. Özellikle yoğun bakım servisimizde uzun süre yatan hastalarımız mevcut, bu hastalarımızın bakımları son derece önemlidir.” dedi.

Tıraş hizmeti karşılığında hiçbir ücret alınmadığını belirten Başhekim Dost, “Biz Kâhta Devlet Hastanesi olarak hastalarımıza en kaliteli hizmetleri verebilmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sağlık alanında atılan adımların yanı sıra hastalarımızın morallerinin yükselmesi, kendilerini daha iyi hissetmeleri, sağlıklarına bir an önce kavuşmaları açısından çok önemlidir.” açıklamasında bulundu. (Ömer Faruk Aydın - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.