Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/539abd4d07eb2e57d3965ba8b78c06ea.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Kenyalı Vali Urfa’da ziyaretlerde bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kenyalı Vali Urfa’da ziyaretlerde bulundu

Gündem

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kenya’nın Garissa Valisi Nathif J. Adam Şanlıurfa Valiliğini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna Konuğunu makamında ağırladı.
Tuna, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Makamında bir süre konuğuyla görüşen Vali Tuna; konuğuna Şanlıurfa’nın coğrafi ve kültürel yapısından bahsetti.
Konuk Vali Nathif J. Adam ise kendisine ve ekibine gösterilen misafirperverlikten dolayı Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından konuğuna Şanlıurfa’ya özgü fincan takımı hediye edilirken, konuk vali Adam da hediyesini Vali Tuna’ya takdim etti.
BÜYÜKŞEHİR’İ DE ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa’ya gelen Kenya’nın Garissa Valisi Nathif J. Adam Şanlıurfa Valiliği yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.
Nathif J. Adam’ı makamında ağırlayan Başkan Nihat Çiftçi ziyarette kendisine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin bir tablosunu hediye etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.