Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kent Konseyi, Genel Kurul Toplantısını Yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kent Konseyi, Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Gündem

Şanlıurfa Kent Konseyi, 2010 Yılı Genel Kurul Toplantısını, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’nde yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda, katılımcılara Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve Çocuk Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye olarak ortak bir kent bilinci oluşturmak için çaba sarf ettiklerini belirterek, el birliğiyle Şanlıurfa’nın gerçek kimliğini ortaya çıkarabileceklerini söyledi.

Şanlıurfa Belediyesi olarak yürütülen hizmetler hakkında Kent Konseyi Genel Kurul Üyelerine önemli bilgiler aktaran Belediye Başkanı Fakıbaba, 2011 yılına ilişkin projelerine değindi.

Fakıbaba, “Kent konseyi, şehrimizin sorunlarına kolektif bir biçimde ortak çözüm bulma imkânı sağlayacak bir platformdur. Burada uzlaşmak temel amacımızın ruhudur. STK’lar elele vererek güçlü bir Şanlıurfa’yı oluşturmalıdır. Kentimizin kültürel zenginliklerini ancak bu yolla ülkemize ve dünyaya duyurabiliriz. Biz Şanlıurfa Belediye olarak ortak bir bilincin oluşturulması için gayret sarf ediyoruz” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Nihat Taş ise yaptığı konuşmada göreve geldikleri 2009 yılından bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı.

Sivil Toplum Kuruluşları(STK)’nın Kent Konseyi çalışmalarına iştirak etmesi için çağrıda bulunan Kent Konseyi Başkanı Nihat Taş, Kent Konseyinin yürüttüğü çalışmalara, Şanlıurfalılar olarak gerekli önemin verilmesi çağrısında bulundu.

YG 21 ENGELLİLER MECLİSİ KURULDU

Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Oda Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, Yerel Gündem 21 Engelliler Meclisi ve Yönetmenliğinin oy birliğiyle kabulü gerçekleşti.

Şanlıurfa Kent Konseyi Yerel Gündem 21 Engelliler Meclisi’nin kurulması amacıyla Engelli Derneklerden oluşan komisyonun hazırladığı Kent Konseyi Engelli Meclisi Yönetmenliğinin oy birliğiyle kabul edilmesi engelliler tarafından sevinçle karşılandı.  

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.