Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kılıçdaroğlu’na Urfa'daki kadınlardan sert tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kılıçdaroğlu’na Urfa'daki kadınlardan sert tepki

Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na sarf ettiği sözler nedeniyle Şanlıurfa'daki kadın Sivil toplum kuruluşları sert tepki gösterdi.

Şanlıurfalı kadınlardan Kılıçdaroğlu’na tepki Şanlıurfa'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları üyesi bir grup kadın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözlerden ötürü özellikle başta kadınlar olmak üzere kamuoyunun farklı kesimlerinden yoğun tepki almaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelen bir grup kadın, düzenledikleri basın açıklamasında Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdiler.

Basın açıklamasını grup adına okuyan Handan Karataş, Sema Ramazanoğlu’na yapılan hakaretin Türkiye’deki tüm bireylere yapılmış bir hakaret olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “CHP milletvekillerinin tavrı siyasi tarihimizde kara bir leke olarak yer alacaktır. STK’lar olarak nasıl ki çocuklarımıza karşı her türlü istismarın karşısında olduğumuz gibi kadınlarımıza karşı da her türlü sözlü ve fiili istismarın da karşısında olacağız.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun öncelikle Sema Ramazanoğlu’ndan özür dilemesini beklediklerini söyleyen Karataş, ayrıca Kılıçdaroğlu’nun derhal istifa etmesi gerektiğini belirtti. (Ramazan Casuk-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.