Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KCK Operasyonu: 15 gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KCK Operasyonu: 15 gözaltı

Gündem

Şanlıurfa'da, PKK propagandası yaptığı ve terör örgütüne eleman kazandırdığı iddia edilen kişilere yönelik yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da, PKK propagandası yaptığı ve terör örgütünün dağ kadrosuna eleman kazandırdığı iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.



Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından kent merkezinde yürütülen ve yaklaşık 3 ay devam eden operasyonlar çerçevesinde bugün 15 kişiyi gözaltına aldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başlattıkları takip çerçevesinde şüphelilerin çeşitli eylemlerde ve basın açıklamalarında PKK propagandası yaptığını tespit etti. Yapılan tespit çalışmalarının ardından polis, bu sabah saatlerinde operasyon kararı aldı. Adresleri belirlenen kişilerin yakalanması için polis sabah saatlerinde 15 kişinin çeşitli kentin çeşitli semtlerinde bulunan adreslerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda çok sayıda bilgisayar ve dokümana el konuldu. BDP üyesi olduğu belirlenen 15 kişi ise gözaltına alındı.



Gözaltı işlemlerini tamamlayan polis daha sonra PKK propagandasının yapıldığı iddia edilen Urfa Kültür ve Sanat Merkezi’nde arama çalışmaları başlattı. PKK’ya eleman kazandırdıkları iddia edilen ve gözaltına alınan 15 kişinin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorguları ise devam ediyor.

GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.