Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KCK, BAYDEMİRİ YARGILAMIŞ VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KCK, BAYDEMİRİ YARGILAMIŞ VİDEO

Gündem

 Yargılama sonucuyla ilgili KCK sorumlusu Seda Akbaş Can, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in suçlarını okudu hangi maddeye göre cezalandırıldığını ve nasıl bir cezaya çarptırıldığını anlattı.
Belediyede temizlik görevlisi olarak çalışan Ümit Aydın ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e itiraz etme hakkı olduğunu ve ne yapması gerektiğini anlattı.

2008 yılında PKK'nın terörist başı Abdullah Öcalan'a özgürlük eylemleri yaptığı bir dönemde ele geçirilen ses kaydı KCK'nın nasıl korku saldığını da gözler önüne serdi. PKK'nın dağ kadrosunun aldığı kararları, örgütün şehir yapılanması kanadını oluşturan KCK uyguluyor. Belediyeler de bu şehir yapılanmasına bağlı ve KCK'nın direktifleri ile hareket etmek zorunda. Aksi halde örgüt tarafından cezalandırılıyor.

İşte KCK operasyonunda delil dosyasına konan Osman Baydemir'in KCK sorumlusu ve belediye çalışanı tarafından yargılanmasıyla ilgili ses kayıtları:

Kaynak: Kanal D-Haber7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.