Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kayseri saldırganları Şanlurfa'da yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kayseri saldırganları Şanlurfa'da yakalandı

Gündem

Kayseri’deki terör saldırısı ilgili olarak Şanlıurfa’da 3 şüpheli gözaltında.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki terör saldırısı eylemiyle ilgili olarak Şanlıurfa’da 3 şüpheli gözaltında.



İlçesindeki terör saldırısı eylemiyle ilgili olarak Şanlıurfa’da 3 şüpheli gözaltına alındı. Araca Kayseri'nin Pınarbaşı Suruç ilçesinde yüklendiği tahmin edilen bombaların, Türkiye'ye Suriye üzerinden getirildiği öğrenildi.



Pınarbaşı'ndaki saldırının ardından emniyetin yürüttüğü soruşturma sürüyor. Dün Gaziantep'te aracın satışının gerçekleştirilmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alınmıştı.



Bugün de M. D., M. D. ve A. Ç. isimli 3 şahıs Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gözaltına alındı. Şüphelilerin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü bildirildi.



Zanlılardan M.D.'Ye açılan telefonda Suriye’den misafirlerinin geleceği söyleniyor. M. D. de 'her zaman yaptığımız şey başım gözüm üstüne' diyerek gelen teröristleri kabul ediyor.



Ardından beyaz renkli Renault Toros Marka bir araçla, Mobese’nin olmadığı sokak aralarından, ilçe merkezine 1,5 kilometre uzaklıktaki A. Ç. isimli şahsın bahçesine ulaştırıyor.



İddialara göre, burada da Gaziantep'ten getirilen araç bombayla dolduruluyor. Emniyet olayla ilgili üç kişiyi daha arıyor.



İddialara göre, burada da Gaziantep'ten getirilen araç bombayla dolduruluyor. Emniyet olayla ilgili üç kişiyi daha arıyor.

Kaynak: Kanalurfa.com

Haberin Videosu:


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.