Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kaymakam Erenoğlu ve diğerleri Cumartesi bırakılıyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kaymakam Erenoğlu ve diğerleri Cumartesi bırakılıyor!

Gündem

PKK'nın 1.5 yıl önce kaçırdığı Kaymakam Kenan Erenoğlu ile diğer 4 askerin Cumartesi günü serbest bırakılacağı öne sürüldü. Rotahaber'in edindiği bilgiye göre, yetkililer de teslim edileceği belirtilen Erenoğlu ve diğerlerini almak için hazırlık yapıyor.

PKK'nın 1.5 yıl önce kaçırdığı Kaymakam Kenan Erenoğlu ile 1 polis ve 3'ü askerin Cumartesi günü serbest bırakılacağı belirtiliyor.
Rotahaber'in edindiği bilgiye göre; PKK'nın elinde tuttuğu Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Astsubay Abdullah Sörfçeler, polis memuru Nadir Özgen, uzman çavuş Kemal Ekinci ve uzman çavuş Zihni Koç'un serbest bırakılması için girişimler sürerken Öcalan'ın BDP'li heyet aracılığıyla yaptı açıklama konuya noktayı koydu.
Öcalan'ın "Devletin elinde tutsaklar var. PKK'nin elinde de tutsaklar var. PKK, elindeki tutsaklara iyi davranmalı. Umarım en kısa zamanda ailelerine kavuşurlar.'' şeklindeki açıklamasından gerekli mesajı alan PKK'nın Cumartesi günü elindeki Kaymakam ve askerleri serbest bırakmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.
Kuzey Irak'ta farklı kamplarda tutulan kaymakam ve askerler, ismi açıklanmayan bir kampta birara getirilecek ve hazırlıkların tamamlanmasının ardından Türkiye'den gidecek bir heyet, sınırın Kuzey Irak tarafında tutsakları PKK'dan teslim alacak.
KAYNAK: ROTAHABER

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.